Sponsoren

Er zijn donaties gekomen vanuit het Rode Kruis afdeling Staphorst, de middenstandsvereniging IJhorst en motorclub De Antrappers in De Wijk. In de gemeente Staphorst zijn op een aantal plaatsen al AED`s beschikbaar. U moet dan denken aan: Rabobank kantoor Staphorst, Boer bouwmaterialen Staphorst, Café ’t Vosje in IJhorst, Kaasfabriek in Rouveen.
 
Notaris Ritsma uit Staphorst heeft een bijdrage geleverd aan dit project d.m.v. het laten passeren van de stichtingsakte.

Harry Dunnink heeft namens DC Grafimedia uit Staphorst zorg gedragen voor de ontwikkeling van een logo en overige reclame-uitingen.

UwMKB.nl heeft namens Payned Payrolling zorg gedragen voor de ontwikkeling van de website.
 
Hoofdsponsoren
 
Naam:
Website:
Informatie over
 
Naam:Provincie Overijssel
Website:
Provincie Overijssel
 
Naam: Dorpsraad Rouveen
Website:
De dorpsraad heeft als doelstelling het verbeteren van de leefbaarheid van Rouveen. In dit verband is de Dorpsraad, ook wel bewonersplatform genoemd, voor veel uitvoerings- en beleidsaangelegenheden een klankbord voor de gemeente Staphorst. Wij denken en praten mee over ontwikkelingen in Rouveen, of die Rouveen aangaan.
 
Naam: Dorpsraad IJhorst
Website:
De dorpsraad heeft als doelstelling het verbeteren van de leefbaarheid van IJhorst. In dit verband is de Dorpsraad, ook wel bewonersplatform genoemd, voor veel uitvoerings- en beleidsaangelegenheden een klankbord voor de gemeente Staphorst. Wij denken en praten mee over ontwikkelingen in IJhorst, of die IJhorst aangaan.
 
Donateurs
 
 
Naam: ------------------------------- Website:
Naam: ------------------------------- Website:
Naam: ------------------------------- Website:
   
   

 

| + - | RTL - LTR
Payned Payrolling Sponsor van Stichting AED Staphorst -Webmaster en Sponsor - Uw MKB.